501 221 025
  • Agnieszka Kowalska Przewodnik Turystyczny po Toruniu, Ciechocinku i Chełmnie
  • Agnieszka Kowalska Przewodnik Turystyczny po Toruniu, Ciechocinku i Chełmnie
  • Agnieszka Kowalska Przewodnik Turystyczny po Toruniu, Ciechocinku i Chełmnie
  • Agnieszka Kowalska Przewodnik Turystyczny po Toruniu, Ciechocinku i Chełmnie
  • Agnieszka Kowalska Przewodnik Turystyczny po Toruniu, Ciechocinku i Chełmnie
  • Agnieszka Kowalska Przewodnik Turystyczny po Toruniu, Ciechocinku i Chełmnie
  • Agnieszka Kowalska Przewodnik Turystyczny po Toruniu, Ciechocinku i Chełmnie
  • Agnieszka Kowalska Przewodnik Turystyczny po Toruniu, Ciechocinku i Chełmnie
  • Agnieszka Kowalska Przewodnik Turystyczny po Toruniu, Ciechocinku i Chełmnie
  • Agnieszka Kowalska Przewodnik Turystyczny po Toruniu, Ciechocinku i Chełmnie
  • Agnieszka Kowalska Przewodnik Turystyczny po Toruniu, Ciechocinku i Chełmnie
  • Agnieszka Kowalska Przewodnik Turystyczny po Toruniu, Ciechocinku i Chełmnie
  • Agnieszka Kowalska Przewodnik Turystyczny po Toruniu, Ciechocinku i Chełmnie

Księga Gości - Przewodnik Turystyczny po Toruniu, Ciechocinku i Chełmnie Agnieszka Kowalska

Phoca Guestbook

Pola oznaczone * są wymagane.

Imię *
E-mail
Zawartość *
Obrazek Weryfikujący * Obrazek CaptchaOdśwież Obrazek
   
 

Boguaław Pakuła.

Szanowna Pani.

W imieniu Seniorów będących na wycieczce składam podziękowanie za bardzo miłą  wycieczkę i wspaniałą organizację. Uczestnicy bardzo miło wspominają Pani opowieści i anegdoty Toruńskie.

Jeszcze raz bardzo dziękuje i życze  wszystkiego dobrego w pracy zawodowej i w zyciu osobistym.

                     Przewodnicący PZERiI w Grodzisku Wlkp.

piątek, 11 sierpnia 2017

Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. : Maria

EmbarassedPani Agnieszko,bardzo dziękujemy za wszystkie chwile, które spędziliśmy z Panią zwiedzając przepiękny Toruń...! Pani kultura osobista, wdzięk i profesjonalizm, są naprawdę godne polecenia...i co wazne - wszystkie ciekawe opowieści, wydarzenia, opowiedziane - WYRAŻNIE!...Dzięki Pani bardzo polubiliśmy Toruń i mam nadzieję, że kiedyś tam znowu zawitamy... Życzymy Pani wielu sukcesów, zdrówka i miłych zwiedzających, którzy z pewnością docenią Pani zaangażowanie i wiedzę, którą zechce Pani im przekazać... tak, jak nam, grupie z Bielska Białej! Serdecznie dziękujemy i pozdrawiamy! Maria i Andrzej

wtorek, 18 lipca 2017

Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. : Maria

Wycieczka pod opieką przewodnicką Pani Agnieszki to wspaniałe przeżycie. Wielki profesjonalizm, przesympatyczna atmosfera. Serdecznie dziękujemy, mamy nadzieję, że jeszcze się spotkamy na turystycznym szlaku. Pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego.SmileCool

piątek, 07 lipca 2017

Zofia Górecka

Pani  Agusiu,  dziękujemy  bardzo  Pani  za wspaniałą  wycieczkę  po  Toruniu  oraz  za  wyrozumiałość  w stosunku  do  nas  emerytów,   serdecznie  pozdrawiamy  i  życzymy  dużo  zdrowia  wdzięczni  emeryci  z Augustowa  z turystycznym  pozdrowieniem.

piątek, 26 maja 2017

Maciej

Bardzo mile spędzony czas w Toruniu mimo zimnej aury.

piątek, 09 grudnia 2016

Grupa z Kalisza

Grupa z Kalisza

Zwiedzanie Torunia z Panią Agnieszką to wielka przyjemność. Ogromna wiedza połączona z darem pięknego i ciekawego opowiadania to dar nieczęsty. A jeśli do tego dodamy ogromne zaangażowanie (Pani Agnieszka zaproponowała i zarezerwowała nam wstęp do wielu bardzo ciekawych miejsc i pokazów niedostępnych ?z marszu?), wysoką kulturę osobistą, ciepło, optymizm, humor? to oczywistym jest, że wspólnie spędzony czas był bardzo udany a ona i jej opowieści na długo pozostaną w naszej pamięci. Mamy nadzieję, że niebawem znów zawitamy do Torunia, a wtedy po dalsze wspaniałe historie o dziejach i zabytkach miasta na pewno zwrócimy się do Pani Agnieszki, bo dzięki niej wszyscy zakochaliśmy się w Toruniu i już nie możemy doczekać się ponownego spotkania z miastem i wspaniałą Panią przewodnik. Dziękujemy i pozdrawiamy a wszystkim innym gorąco polecamy usługi Pani Agnieszki Kowalskiej.

czwartek, 03 listopada 2016

Ludwik G.

Pani Agnieszko,
chciałem jeszcze raz serdecznie
podziękować Pani za wspaniałe przewodnictwo
po Toruniu. Pani wiedza i umiejetność przekazania,
oraz to co widzieliśmy na długo pozostanie w naszej pamięci.
Naprawdę warto było jechać tyle kilometrów i to wszystko
zobaczyć. Myślę, że w te strony jeszcze wrócimy,
bo tyle rzeczy ciekawych jest tam do zobaczenia.
Pani Agnieszko. Serdeczne dzięki za wszystko.


Klub Seniora " Marzenie " 

 

niedziela, 09 października 2016

Podzina z Piły

Rodzina z Piły

Zwiedzaliśmy całą rodziną 24 lipca razem z Panią Agnieszką Toruń.Pokochaliśmy to miasto dzięki opowieściom Pani Agnieszki.Cała wycieczka była dopasowana do indywidualnych zainteresowań.Dostaliśmy odpowiedzi na każde interesujące nas pytanie.Czas był zagospodarowany w/g naszych możliwości i potrzeb.Wszystko \'dostaliśmy\' co chcieliśmy.I miłą atmosferę w trakcie zwiedzania i dużo informacji,czas na kawę i lody i cudowne wspomnienia. Polecamy.Rodzina z Piły

wtorek, 02 sierpnia 2016

Anna

Anna Fostakowska

Zwiedzanie z Panią Agnieszką jest przygodą. Można zobaczyń nie tylko miejsca opisane w każdym przewodniku, ale też drobiazgi, które zazwyczaj umykają uwadze. Pani Agnieszka zna ich mnóstwo, ponieważ kocha Toruń i zna chyba wszystkie podwórka, klatki schodowe, zaułki. Opowiada barwnie i nawet najbardziej znudzone dzieci potrafi zainteresować i ożywić. Pozdrawiamy serdecznie Panią Agnieszkę i obiecujemy wrócić do Torunia.

wtorek, 02 sierpnia 2016

Konrad

Ciekawa organizacja zwiedzania w Toruniu i Chełmnie oraz organizacja gry miejskiej, która bardzo przypadła nam do gustu.

Bardzo dziekujemy Pani Agnieszko za niestandardowe opowieści historyczne.

Goraco polecamy.

Grupa motocyklistek i motocyklistów z Radomia

wtorek, 02 sierpnia 2016

Arek

Ukłony i podziękowania dla Pani Agnieszki, za ciekawą wycieczkę po Toruniu. Dziękuję tez za ,,pot i przyśpieszone tętno" w czsie gry miejskiej.

Arek z Radomia

"

poniedziałek, 01 sierpnia 2016

Grażyna

Pani Agnieszka Kowalska to przewodnik na medal. Jest sympatyczna i chętna do pomocy, a swoimi opowieściami potrafiła zainteresować każdego.

Dzięki Pani spędziliśmy w Toruniu piękne chwile, choć pogoda trochę pokrzyżowała nasze plany. Dziękujemy!

Grupa z Trzcinicy

poniedziałek, 11 lipca 2016

Anna

Podczas wakacji,  z przyjaciółmi odwiedziliśmy Toruń. Cudowne miasto, tętniące życiem z  mnustwem atrakcji. Naszym przewodnikiem była p. Agnieszka Kowalska.

Gorąco polecamy Toruń i panią przewodnik !!

Anna Lubowiedzka

poniedziałek, 07 września 2015

Aleksandra

Dziękujemy, Pani Agnieszce za zorganizowanie wspaniałej wycieczki do Torunia.Piękne miasto,miła atmosfera i mnustwo atrakcji.

Akeksandra Piątkiwska z kl.II d


poniedziałek, 08 czerwca 2015

Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. : Anna Rybak



Zarząd Polskiego Towarzystwa Walki z Kalectwem Koło Stargard Szczeciński oraz uczestnicy wycieczki przez Ziemię Krajeńską i Pałucką na Kujawy  składają serdeczne podziękowanie dla Pani Agnieszki  za  profesjonalizm podczas zwiedzania najpiękniejszych zabytków Torunia i Ciechocinka.

 

Z poważaniem  

Anna Rybak
Radna Rady Miejskiej w Stargardzie Szczecińskim
Wiceprezes Oddziału Wojewódzkiego w Szczecinie
Prezes Koła w Stargardzie Szczecińskim
Polskiego Towarzystwa Walki z Kalectwem

wtorek, 12 maja 2015

Agnieszka Muszyńska

W imieniu swoim oraz studentów II roku studiów stacjonarnych kierunku Turystyka i Rekreacja Szkoły Głównej Turystyki i Rekreacji w Warszawie chciałabym Pani serdecznie podziękować za ciekawe i pełne pasji toruńskie opowieści. Sposób przekazywania wiedzy, a także dobór tematów spowodował, że uczestnicy naszych trzech wspólnych spotkań są bardzo zadowoleni z czasu poświęconego na zwiedzanie miasta z przewodnikiem, a także deklarują chęć ponownego przyjazdu do Torunia.


poniedziałek, 22 grudnia 2014

Marek Rapkowski

Świetna sprawa! Piękne miasto, doskonała przewodniczka, mnóstwo atrakcji. Ma Pani doskonałe podejście do najmłodszych oraz wyczucie w kwestii wyboru atrakcji. Szczególnie spodobał nam się Dom Legend Toruńskich. Dziękujemy! p.s. polecamy Pani usługi wszystkim znajomym! Smile

wtorek, 02 grudnia 2014

Andrzej

10.2014r.- wycieczka była wspaniała!!

Mając takiego Przewodnika nie sposób nie zakochać się w Toruniu!! Atrakcyjny program pobytu, dostosowany do wieku uczestników. Możliwość poznania najciekawszych miejsc i osobliwości miasta. Obcowanie z historią w sposób namacalny, a także fakty i legendy toruńskie zaprezentowane w niezwykle atrakcyjny sposób!! Do tego pomoc w rezerwacjach i inne niezbędne wskazówki. To wszystko sprawia, że zdecydowanie polecamy Panią Agnieszkę i z przyjemnością powrócimy do Torunia...


Dziękujemy i pozdrawiamy z Gdyni,

Klasa 6b z Opiekunami

niedziela, 09 listopada 2014

Aga

Dziekujemy pani Agnieszko za piękne chwile spedzone w Toruniu. Do zobaczenia...Smile

                                                                                       Młodzież z Karolewa

niedziela, 02 listopada 2014

Joanna

Z wycieczki w Toruniu,  po którym oprowadzała nas p. Agnieszka wróciliśmy bardzo zadowoleni. Dziękujemy p.przewodnik za pomoc w opracowaniu harmonogramu wycieczki, za profesjonalną przekazaną wiedzę o zabytkach Torunia. Miło wspominamy wyjazd. Gdy będzie okazja ponownego odwiedzenia tego pięknego miasta to na pewno wybierzemy na przewodnika p.Agnieszkę. Grupa z Pułtuska.

poniedziałek, 27 października 2014

Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. : Renata


Dziękujemy p. Agnieszko za wspaniałe dni spędzane na zwiedzaniu Torunia i okolicy. Dzięki Pani profesjonalizmowi, ogromnej wiedzy i dużej cierplwości:-))) do nas wycieczka była bardzo udana. Przywieźliśmy do domu dużo wrażeń, wiedzy i zadowolenia z przyjemnie spędzonego czasu. I za to serdecznie dziękujemy!

Klub Seniora z Potęgowa

piątek, 24 października 2014

Kasia

Pani Agnieszka? Przemiła, ciepła osoba z wielką wiedzą na temat Torunia i nie tylko. Pokazała nam najciekawsze miejsca w mieście i zaaplikowała przy tym mnóstwo radości. Bardzo dziękujemy za wspólnie spędzone chwile i wszelką, okazaną pomoc. Grupa z Puław.

poniedziałek, 20 października 2014

Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. : Krzysztof

Zakochałem się w Toruniu, w jego historii i bieżącej atmosferze, urokliwych zabytkach i miłych, serdecznych ludziach, więc przyjadę tu znów za rok!

czwartek, 02 października 2014

Magdalena z Białegostoku

Niezapomniane chwile spędzone z Panią Agnieszką , masa bezcennej wiedzy, wieczorne zwiedzanie Pięknego Torunia.... dziś wierze że można zakochać się w tym mieście . Dziękujemy bardzo za wkład, przekaz i ogromne serce .... z pewnością tu wrócimy . Profesjonalizm na 100%

piątek, 19 września 2014

Małgorzata z Warszawy

Pani Agnieszka potrafi zainteresować swoimi opowieściami o Toruniu zainteresować najmłodszych... a i starsi się nie nudzą. Wszystko co trzeba pokaże, załatwi, poleci i zarezerwuje za co jej dziękujemy. I oczywiście polecamy. Grupa z Warszawy

czwartek, 18 września 2014

Danuta

6 września dzięki pani Agnieszce Kowalskiej poznalismy historię Torunia oraz zobaczyliśmy miejsca nie zawsze dostępne dla turystów. Dziękujemy pani Agnieszce za przekazane wiadomośi i duzy profezjonalizm. Wiara z Poznania: Alina, Danuta, Magda, Maciej, Grzegorz i Przemo

wtorek, 09 września 2014

Jadwiga S.: KGW MALWA

Bardzo dziękujemy za pokazanie nam ciekawych zakątków Torunia.Pozdrawiamy Koło Gospodyń Wiejskich "Malwa" z Witnicy (zachodniopomorskie).

poniedziałek, 01 września 2014

Małgorzata Gacek

Do Torunia przyjechaliśmy aż z Podkarpacia, warto było. Toruń piękny, klimatyczny.Na ulicach można spotkać przemykające postaci z legend toruńskich.Dzięki Pani przewodnik- Agnieszce Kowalskiej - dzieciaki poznały wszystkie chyba legendy o Toruniu.Historia w odpowiedni sposób przekazana może być fascynująca nawet dla rozbrykanej gromady urwisów.

Dziekujemy za wspaniałą wycieczkę i lekcję historii na wesoło.


wtorek, 19 sierpnia 2014

Beata Piekalska

Zwiedzając Toruń i Ciechocinek z Panią Agnieszką Kowalską,przeżyliśmy niezwykle miłe chwile.Ogromna wiedza i przemiły przekaz informacji, długo zostaną nam w pamięci. Polecam Gorąco !


czwartek, 10 lipca 2014

Ula

W dniu 28.VI.2014 roku Chór CONSONO zwiedzał Toruń z Panią Agnieszką. Jest ona przewodnikiem profesjonalnym - duża wiedza połączona z humorem, przeplatana legendą. Pani Agnieszka nie pozwoliła się nam nudzić. Bardzo elastyczna, dostosowuje się do każdej sytuacji - warto ją polecić następnym wycieczkom.


czwartek, 03 lipca 2014

Anna i Piotr z Bytomia

 Piękny Toruń.Świetnie zorganizowana wycieczka.Pani Agnieszka w cudowny sposób przeniosła nas w klimat dawnego Torunia.Ogromna wiedza, poczucie humoru i kultura osobista. Niezapomniany weekend.Będziemy tu wracać.

Turyści z Bytomia


wtorek, 24 czerwca 2014

Anna Korycka

Przepiękny Toruń, cudowne wspomnienia, niezapomniany czas spędzony w towarzystwie uroczej i perfekcyjnie przygotowanej Pani Agnieszki, która potrafiła historią i ciekawie opowiadanymi legendami zainteresować i małych i dużych. Polecamy! Przedszkolaki i Rodzice z przedszkola \'Słoneczko\' w Szamotułach.

piątek, 20 czerwca 2014

 

Wyświetl numer 
Powered by Phoca Guestbook

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies. Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z polityka prywatności.

Akceptuję cookies tej strony